Eventyrlig oppussing – OppdalOppdal – episode 9 (sesong 5)

I Trollheimen på Oppdal har et gammelt gårdstun fra 1800 tallet blitt oppgradert av Halvor Bakke og gjengen i Eventyrlig oppussing. Den gamle bygningen ble modernisert uten å fjerne den gode sjelen og følelsen. Som kronen på verket bygde de et arkitekttegnet svevende anneks på tunet. Det står på én søyle og har et soverom med eventyrlig utsikt over Oppdal og fjellene rundt.

Inntre Kjeldstad har levert kvalitetspanel fra vår panel pluss+ serie. Det er glatt panel i fargen Grafitt.  Panelet kommer ferdig behandlet fra vår fabrikk med en beiset overflate hvor treets struktur fremdeles er tydelig.

Furu 12×117 mm glattpanel pluss+ i fargen grafitt

Inntre Kjeldstad er stolt leverandør til denne sesongens Eventyrlig oppussing på TV3. Norges mest eksotiske oppussingsprogram, Eventyrlig oppussing, er tilbake!  La deg inspirere av interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team som tar deg med til fjells, sjøs og skogs. Se hvordan de forvandler middelmådige feriested til perler – midt i vill og vakker natur. I tv-programmet Eventyrlig oppussing på TV3 har oppussingsteamet valgt å bruke kvalitetsprodukter fra Inntre Kjeldstad. Det er vi selvfølgelig stolte av og her kan du se hvilke produkter som er brukt i de ulike episodene.

Se Eventyrlig oppussing – torsdager kl.20.30 på TV3 og Viafree.

.

Bilde Bilde Bilde Bilde Bilde